Personeelsuitbreiding Autoscout 24

Autoscout 24 Nederland heeft per 1 april Teun van den Acker aangesteld als marketeer consumentenmarkt en Mariska Hustings benoemd tot marketingmanager. De online automarkt speelt hiermee in op de groei die het bedrijf in Nederland doormaakt.

Van den Acker was hiervoor werkzaam als marketeer bij Auto Review en Apps Magazine. “Autoscout 24 is een nieuwe uitdaging. De groei die het bedrijf doormaakt vind ik fascinerend. Zo wordt er iedere twee minuten een advertentie geplaatst door een particulier, wat illustreert hoe dynamisch het werkveld is”, aldus Van den Acker.
Hustings werkt al sinds augustus 2008 bij het autoportaal, waarbij ze verantwoordelijk was voor de b2b-marketing van het bedrijf. In haar nieuwe functie krijgt ze het complete marketingportfolio onder haar hoede.

Jurgen Vugts, algemeen directeur Autoscout 24: “Momenteel neemt Autoscout 24 enkele strategische beslissingen die aansluiten bij onze ambitie om nog verder te groeien. Met de aanstelling van Teun en de promotie van Mariska geven we deze ambitie op marketingvlak vorm.”

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *