Peter Kouprie wint Kia Skill Cup 2012

Peter Kouprie van Leerentveld Auto’s Zwolle en Erwin Zweverink van Koops Auto Deventer, hebben onlangs meegedaan aan de Internationale World Skill Cup 2012 van Kia. Kouprie wist daarbij als eerste te eindigen op het onderdeel Chassis.

Frank Doorenbos, directeur aftersales van Kia Motors Nederland: “Wij feliciteren Peter van harte met zijn voortreffelijke eerste plaats tijdens de Kia Skill Cup 2012. Een bewijs dat de technische trainingen in ons land uitstekend in orde zijn. Ook gelukwensen voor Erwin die is doorgedrongen tot de beste zeventig Kia-monteurs ter wereld.”

Kouprie vond het een ongelooflijke ervaring om mee te doen aan de grote finale. “Ik ben natuurlijk heel erg blij met mijn eerste plaats en zal mijn uiterste best doen er de volgende keer weer bij te zijn.”

In totaal namen drieënzestig Kia-monteurs uit vijfenveertig landen deel aan de wereldfinale in Korea. In de finale in Seoel werd de kennis van de finalisten getoetst op de onderdelen Motor, Elektrisch Systeem en Chassis.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.