Philippe Desnos vice-president Ecobat

Philippe Desnos is bij Ecobat, het Europese moederbedrijf van onder meer acculeverancier Hefra, benoemd als vicepresident en algemeen directeur. Denos gaat de overgang van de bestaande individuele bedrijfsonderdelen naar Ecobat Battery Technologies kracht bijzetten.

Desnos is werkzaam geweest voor een aantal vooraanstaande bedrijven binnen de aftermarket. Hij begon bij Lucas in 1995, gevolgd door Lucas TRW en daarna Delphi, waar hij sinds 2013 als president leiding heeft gegeven over de aftermarketactiviteiten. Denos heeft een graad als master in bedrijfsadministratie, in automotive systemen en in motormanagementsystemen. Bovendien spreekt hij vloeiend Frans, Engels en Duits.

Deze ervaring maakt hem volgens zijn nieuwe werkgever de geschikte kandidaat om richting te geven aan de strategische koers van Ecobat Battery Technologies. Het bedrijf wil uitgroeien tot accupartner nummer 1 in Europa en de klantrelatie, milieubeheersing en kwaliteitsbewaking op een hoger plan brengen. 

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2349 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.