Piet Renses directeur VWE

Met ingang van 1 augustus 2014 wordt Piet Renses (44) aangesteld als Algemeen Directeur van VWE. Hiermee heeft VWE een opvolger gevonden voor oud-directeur Michel Corveleijn.

“Ik heb VWE altijd met veel interesse gevolgd en bewonder de stappen die zij gezet hebben om te komen tot grote speler in dienstverlening rondom voertuigdata en – informatie. Net als VWE ben ik een voorstander van het duurzaam laten groeien van een onderneming en mijn nieuwe rol voelt als een logische volgende stap in mijn loopbaan. Ik heb er veel zin in om VWE de toekomst in te mogen leiden”, aldus Renses.

Ook Ton Vestering, Directeur Eigenaar van VWE, is gelukkig gestemd met de aanstelling. “Ik ben zeer verheugd dat we onze Algemeen Directeur hebben gevonden in de persoon van Piet Renses. Met zijn jarenlange ervaring in de zakelijke dienstverlening is hij de aangewezen persoon om de ambities van VWE waar te maken”, aldus Vestering.

Renses werkt sinds 1997 achtereenvolgens bij Extenso, De Bartok Groep en Dekra Claims and Expertise, waar hij verschillende directiefuncties bekleedde. In zijn huidige functie als directievoorzitter heeft hij zich bezig gehouden met zowel nationale als internationale integratie van Bartok binnen Dekra en de verdere uitbouw van de organisatie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *