Pirelli-kalender 2012

De nieuwe Pirelli-kalender is gepresenteerd aan het publiek. De 39e editie heeft het thema ‘Swoon’ meegekregen en de foto’s zijn gemaakt door de Italiaan Mario Sorrenti. De kalender voor 2012 telt achttien zwart-wit foto’s en zeven kleurenfoto’s.

“Ik heb de lichamen in direct contact gebracht met de natuur, wat er voor zorgt dat zij een verlengde daarvan worden in de foto’s. De stenen, de grond, boomstronken, lucht en zee zijn hierdoor een ondersteuning van de lichamen”, aldus Sorrenti.

Bekijk hier alvast de foto’s van Kate Moss, De Nederlandse Saskia de Brauw, Edita Vilkeviciute, Margareth Madè en Natasha Poly. Voor Edita is het de eerste keer dat zij op de Pirelli-kalender verschijnt.

Op 1 december vorig jaar werd de 38e editie van de Pirelli-kalender openbaar gemaakt met het thema ‘Mythology’. Kunstenaar Karl Lagerfeld verzorgde toen de foto’s.

Making of

[responsive-video identifier=”gjjF5yQmVw4″]

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *