Pirelli komt met Diablo Rosso III

Pirelli lanceert alweer de derde generatie van de populaire band Diablo Rosso. De derde variant borduurt voort op de kwaliteiten van zijn voorgangers maar heeft nog meer mogelijkheden op het gebied van grip en handling.

De Diablo Rosso III is ontworpen en ontwikkeld met het oog op de nieuwste generatie krachtige motorfietsen. Het is een op het wegcircuit geboren band die nu zijn reis vervolgd op de weg. De know how is ontwikkeld in een twaalf jaar lange ervaring van Pirelli in het FIM Superbike World Championship.

Motorfietsen worden steeds krachtiger en behoeven meer technologie om de paardenkrachten in juiste banen te leiden. Dat geldt vooral voor de banden. Tegelijkertijd is de behoefte van motorrijders veranderd en zijn rijders nu veeleisender geworden. Het is niet langer voldoende voor een band om gewoon ‘sportief’ zijn: het sleutelwoord is nu veelzijdigheid, omdat het duurzame prestaties moet garanderen en zo goed mogelijk in droge als in natte omstandigheden moet presteren. Pirelli zegt met de Diablo Rosso III te voldoen aan alle deze eisen.

[responsive-video identifier=”VSSgjCNXkK4″]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.