Pirelli lanceert website over De Kalender

Pirelli heeft een website gelanceerd die geheel gewijd is aan de eigen kalender. Op dit virtuele uithangbord kan de bezoeker kennismaken met diverse creatieve aspecten van de komende uitgave, die eind november wordt gepresenteerd.

Stap voor stap kunnen belangstellenden op pirellicalendar.com kennismaken met ‘the making of’. Zo is een interview online geplaatst met de Duitse fotograaf Peter Lindbergh. Hij neemt de beelden van de nieuwe kalender voor zijn rekening – overigens voor de derde keer in zijn carrière. Daarnaast toont de website een achter-de-schermen-video alsmede beelden van de locaties waar de fotosessies hebben plaatsgevonden.
Overigens is er ook informatie en beeldmateriaal voorhanden van vorige kalenderedities uit de voorbije vijftig jaar. Deze 43 edities van ‘de kalender der kalenders’ – sinds 1963 – zijn te bekijken onder het tabje ‘Time Machine’. Ze geven volgens Pirelli “een historisch perspectief van per decennium veranderende smaken en gewoontes.”

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2350 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †

Avatar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *