Point S groeit verder in 2012

Het netwerk van Point S groeit verder met de toevoeging van een vestiging in Rijen, die op 2 januari 2012 geopend wordt. Ondernemer Theo Kemmeren heeft Ad Bax voor de dagelijkse leiding aangesteld. Eerder deze week opende De Bodegraafse Bandenman ook een vestiging. Zoals het er nu uitziet zal Point S volgend jaar ook gaan samenwerken met een grote speler op de Nederlandse leasemarkt.

Franchisemanager Maurits Bakker van Point S liet eind september nog weten hun doelstelling van vijftien vestigingen in 2011 al met vijf overtroffen te hebben. “De teller staat nu met Bodegraven officieel op 22 en in januari komen daar nog eens zeker vijf vestigingen bij. Deze gesprekken zijn in de afrondende fase.”

Dit jaar heeft Point S voor heel veel zaken de basis neergelegd. “Volgend jaar kunnen we hierop voortborduren en de vruchten van gaan plukken. Zo zal bijvoorbeeld een grote leasepartij gaan sturen naar Point S. Het gaat hierbij over een substantieel aandeel banden.”
Overigens heeft de keten al enige ervaring met opdrachten vanuit de leasemarkt. Afgelopen jaar heeft Point S met regelmaat klanten van Leaseplan geholpen bij het oplossen van problemen. “Voor deze leaserijders met specifieke bandenwensen hebben wij de banden bijvoorbeeld uit Amerika en diverse Europese landen gehaald. Op deze manier is de Leaseplan-rijder extra service geboden.”

De Bodegraafse Bandenman bestaat sinds 1997. Dirk Kapteijn van De Bodegraafse Bandenman: “We willen een bandenspecialist zijn waar je goede service en advies krijgt en waar de prijzen altijd zo aantrekkelijk mogelijk zijn.”

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.