Point S start ook in Amerika

Point S rolt haar netwerk nu ook in Amerika uit. Het van oorsprong Franse bedrijf heeft meer dan 2.000 depots in 21 landen, maar breidt dit aantal nu flink uit in samenwerking met The Independent Tire Dealers Group, LLC (ITDG).

Beide bedrijven gaan samen het retailconcept van Point S over Amerika uitrollen, te starten in het noorden van het land. Om hoeveel vestigingen het in beginsel gaat is niet bekend, maar ITDG heeft ruim 350 locaties en doet zaken in 27 Amerikaanse staten. Zo’n 120 vestigingen daarvan zijn van onafhankelijke ondernemers. Samen hebben ze een jaaromzet van 900 miljoen dollar.

In Nederland heeft Point S inmiddels twintig vestigingen en 23 servicepunten. Volgens eigen zeggen gaat bij ons de uitbreiding in een tweede versnelling en zouden er eind 2011 28 vestigingen moeten zijn.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *