Polestar daagt auto-industrie uit

Met een paginagrote advertentie in het FD daagt Polestar, het merk voor de elektrische auto van Volvo, de gevestigde auto-industrie uit. “We zijn simpelweg te verschillend.”

Met de advertentie kondigt Polestar de introductie van de Polestar 2 aan, die al in 2017 werd voorzien. Deze volledig elektrische auto zou een compactere versie van de hybride Polestar 1 moeten worden. De Polestar 1 werd al in 2017 aangekondigd en bevindt zich nog altijd in de testfase. De online introductie van de Polestar 2 staat gepland voor 27 februari. Dan weten we meer.

Lexus vs. Lightyear

Het FD was al eerder het podium voor een uitdagende advertentie van een autofabrikant. Zo reageerde Lightyear in 2018 met een tegenadvertentie op een advertentie van Lexus, die daarin de diesel ‘uitzwaait’. Lightyear, maker van een auto die voornamelijk op zonne-energie rijdt, reageerde daarop met een advertentie waarin de hybrides aan de dijk werden gezet.

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3048 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters