Popup-store Directlease in Enschede

Van Mossel-dochter Directlease heeft maandag een popup-store geopend in het centrum van Enschede. Deze winkel is bedoeld om het private lease-aanbod dichter bij de klant te brengen. Directlease ziet een stijgende behoefte uit de markt hieraan ontstaan.

“We merken dat klanten het prettig vinden de aangeboden auto’s even van dichtbij te kunnen zien. En graag persoonlijk advies krijgen over het product private lease”, aldus Aemil Schellens, commercieel directeur van Directlease Nederland. “Bovendien verwachten we met de opening van onze fysieke winkel dat de online verkoop in de directe omgeving sterk zal toenemen.”

Directlease is niet de eerste online speler die in het straatbeeld opduikt. Eerder al zijn bekende merken als Coolblue, Neckermann en Zalando gestart met het openen van fysieke winkels.

De Kia Picanto, Peugeot 108 en Volkswagen Up die in de winkel in Enschede te zien zijn, worden uit voorraad aangeboden. De consument kan daarmee direct over de auto beschikken. Directlease is één van de aanbieders in Nederland die aangesloten is bij het Keurmerk Private Lease.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.