PPG toont primeurs op Autoprof Gorinchem

PPG toont volgende week op de Autoprofessioneel en Schadeherstel Vakbeurs Gorinchem (8 t/m 10 maart) een aantal primeurs voor de Nederlandse markt.

Een ervan is het meerwaardeprogramma MVP. Het bestaat al meerdere jaren in Europa en wordt nu ook in Nederland uitgerold. Kernwoorden van het programma zijn volgens PPG ‘hoge standaarden’, ‘lean’ en ‘klantgericht’.

Verder kan de beursbezoeker komen kennismaken met het Daisy Wheel, een volautomatische mengmachine die is ontwikkeld door het Franse bedrijf Fillon Technologies. Daisy Wheel mengt ook de kleinste hoeveelheid lak. Ten slotte toont PPG in de Evenementenhal Gorinchem het verhardersysteem ‘één voor alles’, dat ook werkt met de nieuwste primers van PPG. Voorraadbeheer en spuitgemak varen er wel bij, stelt de leverancier.

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2349 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.