PPG voorkeursleverancier PSA

De afdeling Automotive Coatings van PPG is door PSA Peugeot Citroen benoemd tot Global Core Supplier. Zij is hiermee één van de 25 voorkeursleveranciers van de Franse autogroep.

PSA koos PPG uit ruim duizend gegadigden in het coatingswerkveld, omdat het bedrijf volgens hen een hoog investeringsniveau heeft in milieuvriendelijke en concurrerende producten.

“We hebben een sterke band met PSA, die op vertrouwen, strategische samenwerking, technische en economische prestaties en teamwerk gestoeld is”, aldus Jean-Marie Greindl, vice-president EMEA bij PPG.

Recent had PPG ook nog een succesje bij Toyota. De autofabrikant gaf goedkeuring om met twee merken van PPG Industries de Lexus FLA super sportwagens bij schade te herstellen. Lees er hier alles over >>

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.