Premiekorting Opel bij veiligheidsopties

Opel introduceert de Opel Polis. Het is de eerste autoverzekering die premiekorting oplevert als de auto is voorzien van een of meerdere veiligheidsopties. Het voordeel kan oplopen tot tien procent.

De Opel-rijder krijgt extra korting op de premie als zijn of haar Opel is uitgerust met parkeersensoren voor en/of achter (Park Pilot; 5 procent korting), of met veiligheidstoepassingen die rem-ingrepen doen, zoals Adaptive Cruise Control en Auto Brake Intervention (7,5 procent korting). Indien de Opel is uitgerust met alle genoemde veiligheidssystemen, dan ontvangt de Opel-rijder in totaal 10 procent korting op de basispremie.

De verzekerde profiteert verder van drie jaar nieuwwaardedekking of twee jaar aanschafwaardedekking voor occasions tot 60 maanden oud. In het geval het schadeherstel bij een erkende Opel-dealer plaatsvindt, wordt er geen eigen risico berekend (behalve 75 euro bij ruitvervanging). Bovendien is vervangend vervoer altijd inbegrepen. Bij elke reparatie wordt gebruikgemaakt van originele Opel-onderdelen met een garantietermijn van vier jaar.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.