Wisseling van de wacht

In haar nieuwsbrieven bericht Aftersales Magazine regelmatig over personele wisselingen in de branche. Dit keer maken we van de gelegenheid gebruik om een wisseling bij onszelf te melden.

In ons salesteam maakt namelijk Wim van Baal na bijna dertig jaar trouwe dienst in het automotive medialandschap plaats voor salesmanager Pim van de Wetering.

Voor alle commerciële uitingen, in onze vakbladen en op de bijbehorende websites, is Pim is te bereiken op 06-42502947 en pim@aftersalesmagazine.nl.

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2350 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †