Prijs voor Bosch

Het Amerikaanse zakelijk magazine Fortune heeft Bosch uitgeroepen tot meest bewonderenswaardige automotiveleverancier ter wereld. Het blad baseert de prijs voor de beste reputatie op reacties uit een onderzoek onder 3.855 topmensen van 698 bedrijven uit 58 verschillende branches in 32 landen.

De hoogste waardering krijgt Bosch voor haar innovatiebeleid, managementaanpak, de kwaliteit van de producten en wereldwijde concurrentievermogen. Daarnaast staat de fabrikant vijfde in de lijst van meest bewonderenswaardige bedrijven in Duitsland en op de veertiende plaats in Europa.

“De ranking in de lijst van Fortune is een geweldige eer voor ons bedrijf, partners, klanten en leveranciers”, aldus Dr. Werner Struth, voorzitter, president en ceo bij Robert Bosch.

Naast Bosch (categorie: Motor Vehicle Parts) komen ook Volkswagen (categorie: Motor Vehicles) en Dupont (categorie: Chemicals) voor in de lijst en zijn als beste bevonden in hun sector. Fortune organiseert de verkiezing sinds 1997.

Bosch was onlangs nog in het nieuws met haar werkplaatsconcept Bosch Injection Systems (BIS). Lees er hier alles over >>

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.