Prins wint WLPGA Innovatie Award 2014

Prins autogassystem heeft de WLPGA Innovatie Award 2014 gewonnen. De internationale award en de trofee worden uitgereikt op 30 oktober in Miami. Prins autogassystemen zijn geschikt voor zware en middelzware voertuigen tot en met Euro 6.

Elk jaar tijdens het World LP Gas Forum houdt de World LP Gas Association (WLPGA) een Global Technology Conference (GTC) waar de laatste technologieën worden gepresenteerd die door de LPG industrie wereldwijd zijn ontwikkeld.

De criteria om de paper te mogen presenteren en publiceren tijdens de GTC omvatten technische innovatie, commerciële potentie, operationele efficiency en veiligheid. De algehele bijdrage van de technologie aan het vergroten van de LPG markten en het volgen van de gestelde richtlijnen voor het indienen van de paper zijn ook belangrijk.

Bart van Aerle, ceo Prins Autogassystemen: “We zijn erg blij deze innovatie award te winnen voor het ontwikkelen van deze Dual-Fuel technologie: Prins Dieselblend-2.0. Het is een erkenning voor onze R&D inspanningen. Met dit systeem, betrouwbaar en van hoge kwaliteit, zijn de voordelen als emissie- en kostenverlaging aanzienlijk. Middelzware tot zware voertuigen tot en met Euro 6 kunnen worden omgebouwd.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.