Profile Tyrecenter groeit naar 187 vestigingen

Het landelijke netwerk van Profile Tyrecenter is per 1 oktober uitgebreid met vestigingen in Houten, Hengelo, Zevenaar en Zaandam. Het aantal vestigingen in Nederland komt hiermee op 187.

Directeur franchise van Profile Tyrecenter: ‘’Ondanks dat de banden- en onderhoudsmarkt fors onder druk staat, groeit onze organisatie stevig door. We merken een behoefte uit de markt tot samenwerking met een franchiseformule. Daarnaast werken we  voor alle leasemaatschappijen. Dat aandeel groeit nog steeds en ook dat zorgt voor extra aantrekkingskracht. Naast de nieuwe vestigingen die in 2013 nog openen, zie ik ook voor 2014 kansen tot verdere groei. Met name in de Randstad is er nog groeipotentie.”

Nieuwe locaties

Auto Voskuilen te Houten hweeft een Profile-vestiging naast haar bestaande locatie geopend. Autobedrijf en erkend Hyundai reparateur Maathuis en Citroën dealer Verbeek starten in respectievelijke Hengelo en Zevenaar met de Profile Tyrecenter formule. Ford dealer Dekker begint verder in Zaandam.

Naast de vestiging in Krommenie is dit de tweede Profile Tyrecenter vestiging die de Dekker Autogroep hiermee ontplooit.  Alle nieuwe vestigingen zijn per 1 oktober actief. Naast de uitbreiding van het netwerk hebben de vestigingen in Roosendaal en Valkenswaard een doorstart gemaakt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *