Profile Tyrecenter groeit naar 200

Profile Tyrecenter breidt haar landelijke netwerk verder uit. Medio oktober zijn er 174 vestigingen actief in Nederland. In de afgelopen maanden opende de hyperspecialist al vestigingen in Veldhoven en Groningen (truckservice). Voor eind 2012 moeten er 200 vestigingen zijn. Sinds 2005 is het aantal vestigingen al met 34 procent gestegen.

Verder heeft Stehouwer Banden zich vanaf 1 oktober met drie vestigingen aangesloten bij Profile Tyrecenter. Medio oktober opent Profile Tyrecenter Alband in Rotterdam de deuren en begint Profile Tyrecenter ABO in Hoofddorp een derde vestiging.

Profile Tyrecenter merkt ook een sterk toenemende vraag naar het assortiment van winterbanden. Daarnaast is de groei vooral te danken aan de stijgende vraag uit de leaserijdersmarkt. Harm Nieboer, directeur Retail Profile Tyrecenter: “Wij merken dat de service die wij leaserijders bieden aanslaat. Om onze zakelijke klanten ook in de toekomst deze service te kunnen blijven bieden, werken wij aan een groter landelijk netwerk van specialisten. Met name in het zakelijke segment is er ruimte voor verdere groei. De komende periode ligt onze focus dan ook op groei in en om de grote steden. Juist daar concentreert zich de grootste dichtheid leaserijders.”

De formule van de Alwaybemobile Company groeit ook online. Onlangs opende Profile Tyrecenter nog de webshop Wheels of the World voor lichtmetalen velgen.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.