Profile Tyrecenter samen met Tyrenet UK

The Alwaysbemobile Company, de moedermaatschappij van Profile Tyrecenter en Tyrenet UK gaan de nieuwe gemeenschappelijk Brits/Nederlandse onderneming Profile Tyrecenter UK oprichten. Doel is om vanaf 1 januari 2013 de bandenmarkt in het Verenigd Koninkrijk naar zich toe te trekken.

Doel van het nieuwe Britse bandbedrijf is onder andere om het huidige marktaandeel van Kwik-Fit op de Engelse lease- en huurmarkt te halveren. De Britse leasemarkt is 1,24 miljoen voertuigen groot met een vervangingsmarkt van 1,7 miljoen banden per jaar. De huurvloot is 200.000 auto’s groot.

Luc van Bussel, ceo van The Alwaysbemobile Company: “Het betekent dat we straks in drie landen van Europa actief zijn. Wij zien grote kansen op de Britse markt, waar met kwalitatief hoogwaardige dienstverlening, servicegerichtheid en goede IT nog een wereld te winnen is. In Engeland kun je straks, net als bij ons, online je bezoek aan de werkplaats reserveren en afrekenen.”

Het kan beter

Profile Tyrecenter UK stelt dat de kwaliteit van de dienstverlening in de werkplaats, in het klantenservicecentrum en met IT-dienstverlening aanzienlijk kan worden verbeterd. Onder die laatste vallen applicaties voor bijvoorbeeld het plannen van afspraken en het inzien en controleren van facturen, die al in Nederland en België door Profile worden gebruikt.

De oprichting van de joint venture wordt in november in stemming gebracht bij de franchisenemers van Tyrenet UK.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.