Profile wil 250 vestigingen

Op de onlangs gehouden jaarvergadering van Profile Tyrecenter werd bekend dat het niet langer verplicht is om Bovag-lid te zijn. Tevens is het beleidsplan 2010-2012 gepresenteerd, wil het bedrijf flink in automatisering gaan investeren en zal het aantal vestigingen tot 250 worden uitgebreid.

Door de huidige marktontwikkelingen komt er een bepaald volume aan onderhoud en banden vrij. Luc van Bussel, ceo van The Alwaysbemobile Company, geeft aan dat er ruimte en werk is voor 250 vestigingen van Profile Tyrecenter. Dit aantal moet binnen twee jaar gerealiseerd zijn. De klanttevredenheid moet bij dit alles naar een hoger niveau.

"Binnenkort starten we voor al onze Profile Tyrecenters met de ISO14001 certificering. Door de processen te certificeren blijven we ook alert op het vasthouden van een op duurzaam gericht beleid", aldus Van Bussel. Een duurzame maatschappij zou volgens hem ook moeten streven naar minder nieuwe auto’s.

Lees meer in Aftersales Magazine 8 dat vrijdag verschijnt.
U ontvangt het magazine nog niet? Vraag nu een proefnummer aan >>

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.