Quinton Hazell nu ook via Kuhne

Kühne Automotive breidt haar Nederlandse productlijnen uit met Quinton Hazell waterpompen en wiellagers. De lijnen zullen vanaf 1 mei worden opengesteld in Automaster-Kubes en -Base. Momenteel loopt er een proef waarbij de filialen in Hoogeveen, Veldhoven en Schiedam tweemaal per dag worden beleverd.

Quinton Hazell distribueert in Nederland ook zelf haar producten direct aan grossiers. Bas Donders, verkoopdirecteur Europa van Quinton Hazell: “De uitbreiding van de samenwerking met Kühne Automotive is een logische stap om ons marktaandeel in Nederland te vergroten. Beide partijen leveren momenteel aan een eigen klantenkring die weinig tot geen overlap kent. Wij bijten elkaar niet en zijn er zeker van dat de uitbreiding van onze samenwerking voor beide partijen meer omzet zal brengen en aansluit bij de wensen van onze afnemers.”

Kühne heeft in april 2008 Quinton Hazell België overgenomen en voert sindsdien het volledige programma voor de Belgische markt. Vanaf begin dit jaar worden Belgische klanten vanuit het centrale magazijn in Hoevelaken beleverd. Quinton Hazell heeft ook een depot in Amsterdam. Daarnaast distribueert Kühne al geruime tijd Klarius-uitlaten.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *