R-M op zoek naar Best Painter

R-M Autolakken kondigt de elfde editie aan van de R-M Best Painter Contest, een internationale wedstrijd voor de beste jonge autospuiter. Bij de finale op 8, 9 en 10 oktober 2013 in Frankrijk zullen de landenwinnaars uit Europa, Azië en Afrika tegen elkaar strijden.

Voorafgaand aan de internationale finale zal R-M Autolakken in Nederland op zoek gaan naar de beste jonge autospuiter die de eer krijgt om ons land te vertegenwoordigen in Frankrijk. Hij moet onder meer verwerkings- en reparatietechnieken onder de knie hebben, kleurentesten kunnen uitvoeren en correct gebruik maken van materialen en adviesvaardigheden.

De nationale finale is op 18 april 2013 in het Refinish Competence Center in Maarssen. Door deze wedstrijd te organiseren wil R-M als premium merk onder andere een bijdrage leveren aan het ontwikkelen en stimuleren van jong talent.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2720 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *