Record Reifen Essen: 19.000 bezoekers

De internationale vakbeurs Reifen in Essen heeft met haar 27ste editie vijf procent meer bezoekers getrokken dan twee jaar geleden. Het recordaantal van ongeveer 19.000 mensen kwam in vier dagen tijd uit meer dan 130 landen.

De beursorganisatie laat ook weten dat 88 procent van de bezoekers beslissingsbevoegdheid binnen hun bedrijf hebben. Ruim een derde heeft op Reifen daadwerkelijk zaken gedaan met één of meerdere van de 653 exposanten uit in totaal 44 landen.

De eerstvolgende bandenbeurs in Messe Essen vindt plaats van 27 tot en met 30 mei 2014. Ook dan kan de organisatie weer vele beursgangers verwachten, want 93 procent van de huidige bezoekers heeft aangegeven weer te zullen komen.

Wie geen genoeg krijgt van beursbezoeken, kan zijn hart nog dit jaar weer ophalen van 22 tot en met 24 november op Reifen China, wat in de Shanghai New International Exhibition Centre te vinden is.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *