Regionale uitstraling ABS Zierikzee

ABS Autoherstel Van Lint verandert haar naam in ABS Autoherstel Zierikzee. Met de naamsverandering streeft het schadeherstelbedrijf naar een meer regionale uitstraling.

“Wij willen ons werkgebied vergroten en meer klanten aantrekken, omdat we veel te bieden hebben. We herstellen niet alleen autoschade, maar ook schade aan caravans, bedrijfswagens, keukens, meubels en deuren”, zegt Dick van Zandwijk, directeur ABS Autoherstel Zierikzee. “Met de naamswijziging beogen we een makkelijker te onthouden naam, waardoor onze vindbaarheid eenvoudig is.”

Het bedrijf is specialist in caravanherstel en werkt met het Caravan Repair-systeem, een concept om de schadelast van geprofileerde caravan/camperwand te beperken. Het systeem is ontwikkeld om kleuren en structuren te herstellen zodat geprofileerde wanden onzichtbaar worden hersteld.

Ivonne Vermeulen

Eindredacteur Aftersales Magazine. Ivonne heeft een rijke bagage waarin journalistieke waarden en kennis van de autobranche bijeenkomen. Dankzij haar rol binnen Focwa's Carrosserie beschikt zij bovendien over een indrukwekkend netwerk in de schadeherstelbranche.

Van Ivonne Vermeulen zijn er nog 343 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Ivonne Vermeulen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.