Reifen Essen loopt snel vol

80 procent van de 670 stands van bandenbeurs Reifen Essen is inmiddels al verhuurd. Volgens de organisatie is dat een halfjaar voor de aanvang van de beurs in mei nog niet eerder voorgekomen.

Daarmee lijkt de tendens van groei in standhouders en bezoekers zich voort te zetten. De internationale vakbeurs Reifen trok tijdens  de 27ste editie in 2012 vijf procent meer bezoekers dan twee jaar daarvoor. Het recordaantal van ongeveer 19.000 mensen kwam in vier dagen tijd uit meer dan 130 landen.

De standhouders van de bandenbeurs, die volgend jaar van 27 tot 30 mei plaatsvindt in Essen, vertegenwoordigen alle gerenommeerde bandenmerken. Maar ook op het gebied van equipment rubber, handel, opslag, velgen en aanvullende dienstverlening zijn stands te vinden.

Tijdens de beurs worden ook prijzen op het gebied van innovatie uitgereikt. Naast de bestaande categorieën ‘Technologie en producten’, ‘Serviceconcepten en procesoptimalisatie’ en ‘Milieu en grondstof bescherming’ is hier de categorie ‘Voertuigonderhoud’ aan toegevoegd.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *