Renault wordt rijdende Ipad

Renault presenteert op het evenement Le Web 11 haar R-Link, een on-board tablet met een achttien centimeter groot aanraakscherm en internetverbinding. Het apparaat wordt in toekomstige modellen van het automerk gemonteerd, te starten met de ZOE en de nieuwe Clio.

R-Link maakt het mogelijk om in verbinding te staan met de hele wereld en is aan te sluiten op alle mogelijke soorten multimediasystemen. R-Link wordt bediend vanaf het stuur of via stemherkenning, zodat de bestuurder de ogen altijd op de weg gericht kan houden en bevat alle functies en informatie over de auto.

De tablet is dynamische uitgevoerd, dat wil zeggen dat ontwikkelaars van apps het apparaat steeds zullen blijven updaten. Deze apps worden aangeboden via de R-Link Store, waar er bij de start al vijftig van beschikbaar zijn. De meest nuttige smartphone-apps zijn inmiddels aangepast voor gebruik in de auto.

[responsive-video identifier=”zAr1Db3GBkM”]

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.