Requal-concept van Doyen al op 120

De teller van Requal Erkend Reparateurs staat inmiddels op 120. Begin maart liet Patrick Diepenhorst van Doyen nog weten dit jaar graag op 125 vestigingen uit te komen. Dat gaat volgens hem lukken. Ook het leenautoconcept groeit verder en daarom is er nu een speciale editie uitgereikt aan Automaterialen Kesteren.

“Na de introductie van het leenautoconcept in april van dit jaar is deze week een speciale editie uitgereikt. Een volledige car wrap met een speciaal uiterlijk moet voor extra aandacht zorgen bij de garagist en consument in en rond Kesteren”, aldus Diepenhorst.

Inmiddels rijden er dertig Requal-leenauto’s rond bij het grossiersnetwerk en garagisten. “Het leuke is dat de garagist nu een auto krijgt die in combinatie met een advertentie kan rondrijden om plaatselijk aandacht te vragen voor zijn bedrijf. De rijdende reclamezuil combineren we met print in zijn regio.”

Met het Requal-concept wordt een doelgroep bereikt die in voertuigen ouder dan vier jaar rijdt.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.