Rob Benjamins vervangt Dolph Amsing bij SKF

Rob Benjamins is met ingang van 1 juli 2016 gestart als accountmanager bij SKF. Hij volgt Dolph Amsing (65) op, die vanwege zijn leeftijd na twintig jaar SKF zal stoppen als vaste medewerker in het team van de SKF Automotive Aftermarket divisie.

De 27-jarige Rob Benjamins is geen onbekende in de automotive aftermarket. Hij werkte voorheen als account manager bij Kavo, een van de meest bekende leveranciers van Aziatische onderdelen in Europa. 

Gedurende het tweede halfjaar van 2016 zal Rob worden ondersteund door Dolph om alle facetten van het werken bij een van de grootste lagerfabrikanten ter wereld onder de knie te krijgen.

Dolph Amsing zal gedurende deze tijd, maar ook daarna, beschikbaar blijven voor SKF. Dat geldt voor marktondersteuning op het gebied van techniek en als docent voor de bekende SKF Pole Position trainingen.

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2349 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.