Rocar-Tech start cursussen en trainingen

Uit de communicatie met gebruikers van door haar geleverde diagnosetesters heeft Rocar-Tech de conclusie getrokken dat er behoefte bestaat aan ondersteuning bij het gebruik van haar apparatuur.

Directeur Jan Roozeboom stelt dat de kenniseconomie niet aan Rocar-Tech voorbij gaat: “Je kunt wel goede diagnosetesters verkopen, maar de meerwaarde zit in de kennis en vaardigheden die de klant heeft om er mee te werken. Wij willen de klanten in staat stellen die kennis en vaardigheden op peil te houden.”

Rocar-Tech gaat een helpdesk opzetten en hierbij cursussen en trainingen organiseren. De klanten kunnen de helpdesk raadplegen voor productondersteuning en technische support bij het oplossen van voertuiggerelateerde problemen.

Actualiteit

Het bedrijf start ook met een training op het gebied van emissie-onderdelen, daarnaast komt er ook een workshop airconditioning. Beiden bestaan uit een theorie- en praktijkgedeelte. De workshop wordt ook met een examen afgesloten. Met dit diploma mag de technicus in alle EU-landen reparaties en onderhoudswerkzaamheden aan airconditioningssystemen van auto’s uitvoeren.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.