Ruim 32.500 bezoekers voor Autotechnica

Autotechnica in de Expo in Brussel heeft dit jaar vijf procent meer bezoekers getrokken ten opzichte van vorige editie. Het totaal aantal is op ruim 32.500 uitgekomen. Alleen al op de eerste dag kwamen 9.000 bezoekers de hal binnen.

Beursorganisator Klaus Van Cauwenberghe van I-One blikt voldaan terug op een onvergetelijke beurs. “Ik hoor zeer veel positieve reacties over het verloop en de kwaliteit van deze editie van Autotechnica. Mijn grootste voldoening krijg ik wanneer zowel exposanten als bezoekers tevreden zijn. Onze keuze voor een andere locatie in Brussels Expo en een grotere beursoppervlakte bleek de juiste strategie.”

Luc Missante, algemeen directeur van Federauto hoort ook de positieve geluiden, maar blijft voorzichtig. “Er heerst hier een zeer positieve sfeer, maar het is nog te vroeg om te zeggen of dat positieve klimaat zich ook zal doortrekken naar de markten zelf.”

Ook Philippe Pirson, afgevaardigd bestuurder van Federauto, kijkt met positieve gevoelens terug op de beurs. “Iedereen weet dat de autobranche het niet bepaald gemakkelijk heeft de laatste tijd. Autotechnica 2012 leert me dat onze sector hoopvol is, ondanks de grote onzekerheden.”

[responsive-video identifier=”YwWXdk7dY9I”]

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.