Ruim 4.000 leden voor VAvdZ

De Vereniging Auto van de Zaak (VAvdZ) heeft in één jaar tijd 4.000 leden aangesloten. Naast individuele berijders zijn er meer dan twintig bedrijven en ondernemingsraden die een collectief lidmaatschap afgesloten hebben.

Voorzitter Martin Huisman: "Ons secretariaat beantwoordt met behulp van acht professionals, waaronder een aantal juristen en fiscalisten, alle vragen. Voor de OR benchmarken wij autoregelingen en analyseren we knelpunten. Tot slot voeren wij een uitgebreide lobby."
Naast de toename van het ledenaantal gaat het ook goed met de bezoekcijfers van de VAvdZ -website . "Wij zijn een vereniging 2.0, koppeling van nieuwe media en het vormen van één groot online platform is de voor ons de normaalste zaak van de wereld", aldus Huisman.

Het belangrijkste speerpunt voor de komende maanden is de lobby voor het huidige bijtellingsysteem. In juni komt staatsecretaris Weekers met de brief over de autobelastingen. Huisman daarover: "Het systeem moet volledig anders en wij hebben daarvoor de ideeën aangereikt. Het zit er echter dik in dat er alleen een aanpassing komt in de CO2-waardes, waardoor de 14 procent en 20 procent bijtellingcategorieën komen te vervallen."

VAvdZ is de belangenbehartiger voor berijders van een auto van de zaak. Zij zet zich in voor ruim 1,2 miljoen mensen die over een lease-auto of andere auto van de zaak beschikken, inclusief ondernemers en zelfstandigen.

 

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.