Sabel Groep koopt bedrijf Gert Enklaar

Het bedrijf Móbile, van de op 3 januari overleden eigenaar Gert Enklaar, gaat naar de Sabel Groep. Sabel Groep directeur Robbert Jan Sabel tekende afgelopen maandag een intentieverklaring om alle aandelen over te nemen van Móbile communicatie, public relations & relatiemedia.

Voor zijn overlijden voerde Enklaar al overnamegesprekken. Móbile blijft na de overname de huidige naam voeren en er wordt niet gesneden in het personeelsbestand. Het kantoorpand in Bussum blijft aan. Commercieel directeur Céleste Slijters zal voorlopig de leiding van het bedrijf op zich nemen.

Móbile is een algemeen public relations adviesbureau met een specialisatie op het gebied van de automotivebranche. Sabel Groep bedenkt en maakt online en offline communicatiemiddelen. Tevens adviseert zij over de effectieve inzet daarvan.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *