SAM gekoppeld aan Autotelex Pro

Het automotive offerte- en CRM-pakket SAM is sinds deze maand gekoppeld aan Autotelex Pro. Autobedrijven kunnen hiermee meteen vanuit het offertesysteem een betrouwbare waardebepaling krijgen voor een (inruil)auto. Ook de offertesystemen RTX van Renault en NTX van Nissan hebben een rechtstreekse koppeling gekregen met Autotelex Pro.

Volgens Robert Adelerhof, commercieel directeur van SAM-ontwikkelaar Uname IT, kwam de vraag naar een dergelijke koppeling vanaf de werkvloer: "Veel gebruikers van SAM werken al langer met Autotelex. Die zien de systemen nu geïntegreerd, wat veel gebruikersgemak betekent." Andersom geldt hetzelfde. "Klanten van ons die nog geen gebruiksvriendelijk offerte- en CRM-pakket hebben, zullen we de overstap zien maken naar SAM vanwege de koppeling", aldus André de Jong, accountmanager van Autotelex.

Het Motorhuis Autobedrijven is de eerste grote klant die gebruikt maakt van deze koppeling.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *