Samenwerking Bovag en Focwa in schadeherstel

Bovag en Focwa willen intensief gaan samenwerken op het gebied van schadeherstel. Dat hebben de voorzitters van beide organisaties aangegeven. Bovag gaf in augustus aan een eigen schadeafdeling te willen opstarten en zei daarbij eventueel te willen samenwerken met Focwa.

Om de vermeende samenwerking verder te verkennen is een werkgroep samengesteld van bestuurders en directieleden van beide clubs.

Denis Maessen, voorzitter van Focwa Schadeherstel: “In het veranderende landschap hebben brancheverenigingen de verantwoordelijkheid om te kijken hoe ze meer toegevoegde waarde voor leden kunnen leveren door samen te werken. Bovag en wij kunnen elkaar wellicht goed aanvullen. Onze leden hebben aangegeven een dergelijke verkenning op prijs te stellen.”

Bovag-voorzitter Bertho Eckhardt: “Wij zijn naar aanleiding van vragen van onze leden gaan onderzoeken of wij ondersteuning kunnen bieden en belangen kunnen behartigen voor aangesloten ondernemers die actief zijn in de autoschadeherstelbranche. Om te voorkomen dat we zaken dubbel gaan doen, is het logisch om met Focwa te onderzoeken of we dat samen kunnen doen.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.