Samenwerking Focus2move met Aumacon

Aumacon is per direct een samenwerking aangegaan met het Romeinse researchbedrijf Focus2move. De talrijke onderzoeken van Focus2move zijn voortaan verkrijgbaar via Aumacon. Deze samenwerking vergemakkelijkt de toegankelijkheid van internationale marktkennis voor Nederlandse bedrijven.  

Directeur Clem Dickmann van Aumacon is blij met deze stap: “Zoals bekend leveren wij met name kennis rondom de Nederlandse en Belgische markt. De vraag vanuit onze relaties naar inzicht in andere markten neemt echter toe. Wij hebben met Focus2move een partner gevonden die perfect op onze dienstverlening aansluit.” Focus2move levert inmiddels marktinzicht voor meer dan 100 landen in de wereld. En dat inzicht beperkt zich niet tot historische data, voor veel markten zijn tevens prognoses beschikbaar tot 2020. Dickmann: “Vanaf nu ook voor de Nederlandse markt. Per direct is het rapport ‘Netherlands 2012-2015’ en het rapport ‘Netherlands 2012-2020 Outlook’ beschikbaar. Bij bestelling via aumacon.nl is ter introductie bovendien een exclusieve korting van toepassing.”

Ontwikkeling

Ook voor Focus2move is dit een logische stap in haar ontwikkeling. Ceo en oprichter Carlo Simongini daarover: “Wij zijn een jong en snel groeiend bedrijf met grote ambities. Om die waar te maken werken we graag samen met professionele partners. Aumacon heeft zich op het terrein van business intelligence al ruimschoots bewezen in haar eigen marktgebied. Wij gaan in de toekomst onze samenwerking ongetwijfeld nog verder uitbreiden.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.