Samenwerking Nissan en Nuon

Nissan en Nuon starten een samenwerking om Leaf-rijders te voorzien van eigen oplaadpunten voor hun elektrische auto. Vanaf januari 2014 krijgen berijders een oplaadpakket bij hun nieuwe Leaf.

Het moet voor gebruikers van een elektrische auto zo simpel mogelijk zijn om te laden: zowel thuis, onderweg als op het werk. Met dat doel gaan Nissan en Nuon een samenwerking aan. Vanaf januari 2014 ontvangen zakelijke klanten bij aanschaf van een nieuwe Nissan leaf een oplaadpakket van Nuon. Het aanbod geldt voor leaserijders en ZZP’ers.

De koper krijgt bij zijn Nissan Leaf zowel een oplaadpunt voor thuis als een voor op het werk – inclusief installatie. Met het intelligente oplaadpunt thuis kan hij zijn zakelijke laadkosten eenvoudig declareren.. Hiermee wordt het voor met name de zakelijke rijder nóg eenvoudiger om overal en makkelijk te kunnen laden. Voor onderweg krijgt de elektrisch rijder een oplaadpas waarmee hij bij duizenden openbare laadpunten in Nederland kan opladen. Waar mogelijk, regelt Nuon ook een oplaadpunt voor de klant in de buurt van zijn woning.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.