Samenwerking PCA en Vetos met Mivargroup

PCA, de vereniging van Peugeot en Citroën specialisten en Vetos, de vereniging van Toyota specialisten, gaan zich met haar leden aansluiten op de multi-merk offerte-, reparatie- en onderhoudstool Micheck van de Mivargroup.

Micheck is een multi-merk offerte-, communicatie- en autorisatieplatform. Micheck werkt op basis van officiële en originele fabrieksdata van het voertuig van TecRMI, onderdeel van TecAlliance. Feitelijk omvat het systeem alle reparatie- en onderhoudsinformatie vanaf het moment dat een voertuig de weg op gaat totdat hij weer van de weg afgaat.

Jur Ooijman, Directeur ABC Automotive Business Consultancy: “Alles wat de leden nodig hebben zit in het Micheck systeem. Doordat wij al een langere relatie hebben met Mivargroup weten wij ook dat het systeem permanent doorontwikkeld zal worden door Mivar. Dit is belangrijk voor de leden omdat wij er verzekerd van willen zijn dat wij permanent aansluiting vinden in de markt. Op basis hiervan hebben de verenigingen PCA en Vetos ons advies om dit systeem te gaan gebruiken overgenomen.”

Effectiviteit

Rubén Arcos Schuurs, Sales Director MivarGgroup: “Wij zijn erg blij met deze samenwerking. Vooral ook omdat wij alle technische voertuiginformatie die PCA en VETOS leden eerder bij ons afnamen in een ander systeem, nu geïntegreerd hebben in Micheck. Hiermee combineren wij de belangrijkste informatie voor universeel onderhoud en reparatie in één systeem. Dit verhoogt de efficiëntie, effectiviteit en de kwaliteit enorm. Men stelt bijvoorbeeld een onderhoudsbeurt samen in Micheck volgens de originele fabrieksdata van het voertuig van TecRMI en ziet vervolgens direct of er belangrijke reparatie- en/of recallinformatie op het voertuig van toepassing is. Dit is onontbeerlijke informatie voor het kunnen uitvoeren van onderhoud en/of reparaties op het hoogste niveau.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *