September veiligheidsmaand AAS

De hele maand september staat bij schadeherstelketen AAS in het teken van verkeersveiligheid. De themamaand wordt georganiseerd in nauwe samenwerking met Veilig Verkeer Nederland. Bij veertig AAS-bedrijven zal alles in het teken staan van veiligheid in het verkeer. 

Tijdens alle zaterdagen in september houden tien AAS-bedrijven open dagen waar consumenten zelf de diverse aspecten van verkeersveiligheid aan den lijve kunnen meemaken. Zo is er bijvoorbeeld een kantelsimulator, slipmat of rijsimulator, waarmee het publiek zelf kan ervaren wat er in verschillende situaties fout kan gaan en wat de gevolgen zijn.

Natuurlijk zijn er ook allerlei demonstraties van verkeersveilige maatregelen, zoals van het gebruik van het autogordelmes of lifehammer. Ook wordt een speciale veiligheidscheck van de auto aangeboden en zijn er demonstraties van de diverse schadeherstelactiviteiten. Speciaal voor kinderen worden verkeerssituaties nagebootst met trapauto’s.

Het thema veiligheid past volgens AAS helemaal in het MVO (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen) beleid, dat de schadeketen momenteel op professionele wijze in haar organisatie doorvoert. De keten heeft de overtuiging dat ook schadeherstellers hun verantwoordelijkheid hebben om ongevallen te voorkomen. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.