Siba Autobanden bestaat vijftig jaar

Specialist in het inzamelen van gebruikte autobanden Siba uit Uden bestaat vijftig jaar. In het weekend van 2 en 3 april is er daarom een feestweekend. Op zaterdag worden relaties van het bedrijf uitgenodigd en op zondag kan iedereen die benieuwd is naar de wereld van de nieuwe- en gebruikte autoband terecht aan de Industrieweg.

Siba heeft in de loop der jaren een aantal aansprekende ideeën neergezet. Eind jaren negentig ontwikkelde zij een containersysteem voor de opslag van gebruikte banden bij garagebedrijven en bandenservicecentra. Ook introduceerde Siba een bandenweegsysteem, waardoor het gewicht van de ingezamelde banden exact weergegeven wordt.

Siba Autobanden werd op 22 maart 1961 opgericht door Simon Bakker. Hij was daarmee de eerste professionele gebruikte autobandeninzamelaar in Nederland. Siba heeft nu zeventig medewerkers en een bedrijfsoppervlak van 32.000 m². Voor de particuliere klant en zakelijke leaserijder heeft Siba naast haar verwerkings- en opslaglocatie te Uden een onderhoudsbedrijf gerealiseerd dat aangesloten is bij Profile Tyrecenter.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2720 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *