Sinatec en Novatio bundelen krachten

De automotive producten van Novatio Holland zijn voortaan ook uit voorraad leverbaar vanuit het magazijn Sinatec Europe te Made. Beide partijen zijn al enige tijd in gesprek met elkaar, mede doordat de assortimenten goed bij elkaar aansluiten en doordat de bedrijfsvisies meerdere overeenstemmingen hebben.

Sinatec Europe voegt hiermee de merken Safety Seal (bandenreparatie systeem), DG (universele aandrijfashoezen), Easy Balance (uitbalanceer systeem), Safe Wheel / Rollock (veiligheids systemen) en Novatio (lijmen en kitten) toe aan haar assortiment van 16.000 producten dat voorheen voornamelijk bestond uit Sinatec & Unimotive producten. De productgroepen van beide partijen vallen veelal in het segment van verbruikers artikelen voor garage- en aanverwante bedrijven.

Als rol van importeur heeft Sinatec Europe zich in de afgelopen jaren gericht op de toelevering van kleinmaterialen aan de grossier en haar inkooporganisatie(s) en enorm geïnvesteerd in distributie, warehousing en EDI oplossingen (digitale order communicatie). “De afgelopen jaren hebben we ons assortiment enorm kunnen uitbreiden, van waaruit we een aantal mooie kleinmateriaal-oplossingen in de markt hebben gezet zoals BoMo & Rackpro. Het Novatio Holland Automotive assortiment past perfect binnen onze productgroepen en concepten, we zijn dan ook erg enthousiast over deze uitbreiding en de mensen achter Novatio Holland”, aldus Gijs Jespers, directeur van Sinatec Europe.

Novatio Holland

Novatio Holland is al bijna 40 jaar importeur en leverancier van onderhoud- en reparatieproducten in zowel de Automotive, Bouw als Industrie. De zes eerder genoemde merken maken onderdeel uit van een uitgebalanceerd assortiment professionele verbruiksartikelen voor de Automotive werkplaatsen.

Rogier op het Veld, directeur van Novatio Holland reageert enthousiast: “Door de uitstekende ICT en logistieke dienstverlening van Sinatec Europe zijn wij in staat de producten van Novatio Hollland nog beter te distribueren naar onze partners.”

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *