Sloopauto steeds meer online

Op jaarbasis worden er zo’n kwart miljoen auto’s gedemonteerd. Volgens de verkoopsite Sloopauto.com worden jaarlijks tienduizenden sloopauto’s online ingekocht door autodemontagebedrijven.

De heer Stevens van Sloopauto.com: “Inmiddels zijn er zo’n 3.200 autobedrijven, demontagebedrijven en handelaren uit Nederland en België aangesloten die meebieden op het aanbod op onze website. Doordat de autohandelaren tegen elkaar opbieden in een afgeschermde autoveiling kunnen we de hoogste opbrengst garanderen en dat zonder kosten voor de verkopende partij.”
Sloopauto’s worden vaak zonder extra kosten thuis opgehaald, contant betaald en men ontvangt ter plaatse de RDW-vrijwaring.

De website Sloopauto.com is onderdeel van de autoverkopensite Ikwilvanmijnautoaf.nl. Het online autoportaal is al sinds 2008 actief in België, maar tot voor kort werd de site gerund vanuit Nederland. Sinds deze zomer is er ook een fysieke vestiging.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2720 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *