Spijker directeur Mitas Tyres Benelux

Mitas Tyres, de Tsjechische producent van offroad banden, heeft sinds 1 maart Jean-Paul Spijker aangesteld als directeur voor Nederland, België en Luxemburg. Hij werkte hiervoor onder meer bij Toyo Tyres, Van den Ban Autobanden, Solideal en Alliance Tire Europe.

Spijker werkt vanuit het Mitas-kantoor in het Brabantse Uden en is in zijn nieuwe functie verantwoordelijk voor de groei van het marktaandeel en de professionalisering van de klantenservice in de Benelux.

Andrew Mabin, topman bij Mitas: “Sinds het kantoor in Uden geopend is met het eigen magazijn en distributiecentrum, werkt Mitas aan een betere beschikbaarheid van haar productgamma en aan een kortere leveringstijden. We hebben nu de volledige lijn beschikbaar voor de Benelux, maar ook de banden van Continental.”

Mitas nam op 1 januari 2012 de Nederlandse bandenimporteur Tribatyre in Uden over om haar verkoopnetwerk te vergroten. Zij werkten al sinds 2002 samen.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2720 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *