Start beste leerbedrijf verkiezing

Ook dit jaar organiseert Innovam de verkiezing Beste Leerbedrijf en Beste Leermeester van de mobiliteitsbranche. Leerlingen, BPV-coördinatoren, leerbedrijven en leermeesters kunnen weer hun favoriete leermeester of leerbedrijf nomineren. De winnaars worden in november bekend gemaakt.

De verkiezing Beste Leerbedrijf en de Beste Leermeester 2014 verloopt in een aantal stappen. Allereerst kiest een vakjury uit alle nominaties drie regio-winnaars (de regio’s zijn: Noord-Nederland, Zuid-Nederland en de Randstad). In september worden de regiowinnaars bekend gemaakt tijdens een kennissessie voor leermeesters en docenten.

Vervolgens strijden de drie genomineerde leerbedrijven en de drie genomineerde leermeesters tegen elkaar in de finale. De vakjury bezoekt de genomineerden en onthult in november wie de titels Beste Leermeester Mobilteitsbranche en Beste Leerbedrijf Mobilteitsbranche 2014 mee naar huis mogen nemen. Aanmelden is mogelijk tot 1 augustus via http://www.innovam.nl/besteleerbedrijf.

Investeren

Met de verkiezing van het Beste Leerbedrijf en de Beste Leermeester stimuleert Innovam bedrijven om te blijven investeren in talent. Innovam spreekt hiermee waardering uit naar de bedrijven en de leermeesters die leerlingen een leerplek aanbieden. Om de kwaliteit in de branche te waarborgen zijn goede leerbedrijven en leermeesters ook in de toekomst onmisbaar. Uit het jaarlijkse vacatureonderzoek blijkt dat bedrijven steeds vaker invulling geven aan vacatures met een vakervaren fulltimer in plaats van met een leerling. Een ontwikkeling die ertoe leidt dat leerlingen belangrijke praktijkervaring mislopen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.