Start opleiding aan Diagnosexpert Vakschool

Onder de deskundige leiding van Johan de Gooijer, van opleider GOmotive, is startsein gegeven aan een nieuwe groep studenten die aan het eerste leerjaar van de Ebat-opleiding starten op de Diagnosexpert Vakschool.

“Deze nieuwe groep begint met veel enthousiasme aan de tweejarige opleiding. Wij hebben 22 ambitieuze leerlingen die er vol tegen aan gaan om alle certificaten te behalen.” aldus Erik ten Kortenaar, coördinator van de Vakschool. Voor de leerlingen is de Ebat plus opleiding de manier om praktijk met de nodige theorie te combineren. Wat de opleiding vooral interessant maakt is dat er zoveel extra modules bij zitten.”

Dankzij de gezamenlijk inspanningen van G-Truck partner Wijlhuizen, Truck-en Trailerxpert Benelux en opleider GOmotive bewijst het unieke concept, dat vorig jaar van start ging met een klas van zestien studenten, zijn succes met deze omvangrijke instroom van nieuwe studenten.

De Diagnosexpert Vakschool is een unieke samenwerking tussen GroupAuto Nederland, opleider GOmotive en de fabrikanten VDO, Wabco en SAF Benelux.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2720 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *