Stern-dochter Ardea sluit drie vestigingen

Ford-dealer Ardea heeft 3 van haar 21 Ford-vestigingen in Noord- en Zuid-Holland gesloten. Het betreft de vestigingen in Loosduinen, Zwijndrecht en Delft. Ardea is onderdeel van de Stern Groep die eerder dit jaar aankondigde flink te zullen gaan snijden in de bedrijfsvoering.

Of de sluiting gepaard gaat met ontslagen, alsmede of er meer sluitingen in het verschiet liggen, is onduidelijk. Zowel bij Stern als Ardea zijn de poorten gesloten voor commentaar. Stern Groep gaf in mei in het jaarrapport al wel aan geen middelen te schuwen om de bedrijfsvoering weer gezond te naken. Daarbij werden sluitingen van vestigingen en ontslagen niet uitgesloten.

Leenfietsen

Op de website van Ardea wordt in algemene termen door directeur Gerrit Klock stilgestaan bij de sluitingen. “Vanwege de sterk veranderende markt zijn wij helaas genoodzaakt om onze vestiging in Loosduinen (Dekkershoek 5-7), onze vestiging in Zwijndrecht (Daltonstraat 5) en onze vestiging in Delft (Vulcanusweg 281) te moeten sluiten.”

“Wij waarderen u als klant van ons bedrijf en begrijpen dat het sluiten van uw vertrouwde servicevestiging ongemak kan opleveren. Al onze klanten van Ardea Auto Loosduinen, Zwijndrecht en Delft hebben daarom een brief ontvangen met een kortingscheque voor één van onze vestigingen ter waarde van 10 procent op uw factuur, te besteden aan onderhoud en/of reparatie aan uw auto.”

“Als extra service bieden wij u ook een kortingscheque voor vervangend vervoer aan voor slechts 10 euro per dag. Vraag gerust naar de mogelijkheden van de haal- en brengservice. Uiteraard blijven onze leenfietsen gratis tot uw beschikking”, aldus de algemeen directeur van Ardea.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.