Stertil op nieuwjaarsontvangst koning

Stertil behoort tot de partijen die vandaag de Nieuwjaarsontvangst in het koninklijk paleis in Amsterdam bijwonen. De equipmentproducent is te gast bij Willem-Alexander en Máxima.

stertil-bij-willem-en-maximaHet koninklijk paar ontvangt tijdens deze jaarlijkse traditie enkele honderden mensen uit de politiek, het openbaar bestuur en diverse sectoren van de Nederlandse samenleving. Ditmaal zijn vertegenwoordigers van de maakindustrie genodigd. Namens de Stertil Group is ceo Ulbe Bijlsma aanwezig. Bijlsma omschrijft zijn onderneming als “typisch Fries; nuchter en met beide benen op de grond. Tegelijkertijd hebben we met onze merken Stertil-Dock Products en Stertil-Koni niet alleen in Nederland maar wereldwijd een vooraanstaande en zelfs leidende positie opgebouwd. Het voelt als erkenning om zo’n uitnodiging te ontvangen.” De Stertil Group heeft wereldwijd circa 430 medewerkers en 8 Stertil dochterondernemingen. Op de hoofdvestiging in Kootstertille werken 220 mensen. In ons land verzorgt Stokvis Service de installatie en nazorg.

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2350 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †