Stokvis trainingsessies: voorkeur rollenbank

Equipmentspecialist Stokvis in Deventer heeft eind september zeer succesvolle trainingsessies gehad over de APK2-remmentest en de emissietest. Er was zoveel animo voor dat er geen twee maar drie dagen werden georganiseerd, waarbij negentig deelnemers aanwezig waren. En er komt een vervolg.

Arian van den Berg, directeur van Stokvis Equipment, sprak van een bijzonder geslaagd evenement dat voorziet in een groeiende behoefte: “Gezien de belangstelling en het succes blijven we één tot twee keer per jaar verkooptrainingen organiseren voor onze partners. De sessies voor 2012 staan nog niet vast, maar er wordt al wel gedacht aan een sessie 3-D uitlijnen.”

In de demonstratieruimte van Stokvis werden zowel een platenbank als een rollenbank gedemonstreerd. Daarnaast waren er opengewerkte producten te zien, zodat de specifieke voordelen van de AHS Prüftechnik en Hofmann-producten duidelijk uitgelegd konden worden. “De negentig deelnemers hebben zich niet specifiek uitgesproken over een voorkeur voor een rollen- of platenbank, maar zij weten nu wel welke oplossing zij in welke situatie kunnen toepassen. Indien er ruimte en mogelijkheden bestaan om een rollenbank te plaatsen heeft dat in algemene zin de voorkeur, vanwege de uitgebreidere mogelijkheden en diagnosefunctie””, legt Van den Berg uit.

Overigens is er wel al een groei bij Stokvis te merken in het aantal orders voor het plaatsen van remmentestbanken. “De bulk hierin moet nog plaatsvinden.”

Personeel

Sander Steverink is sinds 1 september in dienst als accountmanager voor de regio Oost- en Midden-Nederland. Steverink is 29 jaar en heeft meerdere jaren equipmentervaring opgedaan in een verkoopfunctie bij Hamer Automotive. Met zijn aanstelling bestaat het buitendienstteam van Stokvis inmiddels uit vijf regionale accountmanagers en één technisch adviseur voor het zware segment.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *