Strafrechtelijk onderzoek Starglass

Starglass, autoruithersteller in Emmen, heeft een strafrechtelijk onderzoek aan haar broek gekregen. Het Openbaar Ministerie (OM) in Zwolle doet het onderzoek, omdat het bedrijf ervan wordt verdacht gefraudeerd te hebben met verzekeringsgeld. Dat meldt RTV Drenthe.

Naast het OM heeft het Pensioenfonds Metaal en Techniek een kort geding aangespannen tegen Starglass. Er zou nog zo’n 110.000 euro aan af te dragen pensioenpremies openstaan.

Op 14 juni vorig jaar begon Univé nog een rechtszaak tegen Starglass, omdat uit een steekproef van zo’n 130 reparaties bleek, dat zeventig procent van de facturen niet in orde was en dat er dus op grote schaal ruitschades (oppervlakkige beschadiging) zijn gedeclareerd die niet onder de polis vielen. De verzekeraar werd uiteindelijk in het gelijk gesteld in de zaak. Starglass moest Univé 391.000 euro terugbetalen.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.