Strategische samenwerking Bosch en Brezan Autoparts

Brezan Autoparts is sinds maart 2016 Bosch First Supplier. In de eerste fase is de focus gericht op de regio’s Antwerpen, Limburg en Vlaams-Brabant.

Het is de eerste stap in de uitrol in België van de strategische samenwerking tussen Robert Bosch en Partspoint Group, die in juli 2015 werd ondertekend. Als Bosch First Supplier voert Brezan Autoparts Bosch als belangrijkste merk, zowel in producten, equipment als services. Daarnaast is een Bosch First Supplier verantwoordelijk voor de uitbouw en ondersteuning van de werkplaatsconcepten Bosch Car Service en Autocrew.

“In Nederland is de nauwere samenwerking met Bosch al enkele maanden zichtbaar in onze Brezan-filialen. Nu is ook België aan de beurt”, zegt Marc Vanbergen (links op de foto), General Manager bij Brezan Autoparts. Hij spreekt van “een mijlpaal in de geschiedenis van Brezan.” De uitrol in België heeft volgens hem iets langer geduurd omdat Brezan, speciaal voor het Bosch-assortiment, eerst de oppervlakte van het centraal magazijn in Herent heeft verdubbeld.

“Brezan Autoparts is in België nu officieel Bosch First Supplier. Dat betekent dat Brezan ons aanbod parts, bytes en services gaat voeren, en dat Brezan nu ook technische ondersteuning aan onze netwerken Bosch Car Service en Autocrew levert”, aldus Olivier Lannoy, Country Sales Manager Bosch Benelux.

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2350 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *